Tel:+421 903 721 281, mail:datacenter@datacenter.sk

Informátorka hovorí, že lymská borelióza bola zrejme vytvorená ako biologická zbraň

 

(S.D. Wells, Natural News) Kris Newbyová je oceneňovaná spisovateľka v oblasti lekárskej vedy a producentka dokumentu o lymskej borelióze „Under our Skin“ (Pod kožou), ktorý mal premiéru na filmovom festivale Tribeca a v roku 2010 sa stal semifinalistom na Oscara.

Kris Newbyová strávila dve desaťročia štúdiom lymskej boreliózy po tom, čo sa nakazila a sama týmto ochorením trpí.

 

Napísala aj knihu „Bitten“ (Uhryznutá), ktorá získala tri medzinárodné knižné ocenenia. Predtým pracovala ako vedecko-technická spisovateľka na Stanfordskej lekárskej fakulte.

V ohromujúcom rozhovore s Robertom F. Kennedym, juniorom, zakladateľom organizácie Children’s Health Defense (Obrana zdravia detí), odhaľujú pôvod lymskej boreliózy ako pravdepodobnej biologickej zbrane, rovnako ako Covid-19 a smrtiace mRNA „vakcíny“, ktoré prišli s plandémiou.

Kris Newbyová sa nakazila lymskou boreliózou spolu so svojím manželom ešte v roku 2002. Desiatim lekárom trvalo viac ako rok, kým konečne stanovili diagnózu, a na jej riešenie minuli vyše 60 000 dolárov.

Medzitým trvalo pani Newbyovej a jej manželovi 5 až 6 rokov, kým sa z ochorenia konečne vyliečili. Po tomto debakli medicíny vytvorila dokument o politike, peniazoch a farmaceutickej korupcii, ktorá stojí za „testovaním“ a „liečbou“ na lymskú boreliózu.

Farmaceutická záhada lymskej boreliózy, v ktorej sú pacienti stresovaní ohľadne svojich takzvaných „psychologických“ symptómov

Muž, ktorý lymskú boreliózu objavil, o nej klamal. Podľa rozhovoru s ním a hĺbkového výskumu Kris Newbyovej sa ukázalo, že vedec Willy Burgdorfer, ktorý v roku 1981 objavil pôvod lymskej boreliózy, dostal pokyn, aby ho zakryl.

Burgdorfer na kameru priznal, že nehovoril pravdu o objave lymskej boreliózy, pričom svedčil o tom, že pri skúmaní prepuknutia choroby bola zistená prítomnoť aj „iného organizmu“.

 

Robert F. Kennedy junior v rozhovore potvrdzuje vysokú pravdepodobnosť, že lymská borelióza je vojenská zbraň, rovnako ako Covid-19 a mRNA injekcie.

Americká armáda vtedy experimentovala s kliešťami a vstrekovala im rôzne patogény, ktoré mali potenciál spôsobiť vážne zdravotné postihnutia a choroby, vrátane smrti a plánovala ich použiť ako biologickú zbraň proti potenciálnym nepriateľom.

Prípad vyšetroval aj generálny inšpektor ministerstva obrany, ktorý zisťoval, či Pentagon modifikoval tento krv sajúci hmyz tak, aby sa z neho stala biologická zbraň hromadného ničenia na vojenské účely, ktorá sa mala použiť vo vojne proti nepriateľským bojovníkom medzi rokmi 1950 až 1975.

Americký výskum biologických zbraní a zákerné testovanie biologických zbraní na ľuďoch sa začalo pred mnohými desaťročiami projektom Paperclip a pokračuje dodnes v podobe financovania výskumu, vrátane vytvorenia „nového“ koronavírusu Covid-19 vo Wuhanskom laboratóriu a pridania mu nových funkcií.

Ak si myslíte, že americká vláda a vojenský priemyselný komplex nie sú také zvrátené, aby použili biologické zbrane proti vlastným ľuďom, zamyslite sa znova. Toto je dobre zdokumentované a Robert F. Kennedy junior a Kris Newbyová to všetko pomáhajú odhaliť.

Na stránke NaturalMedicine.news nájdete ďalšie tipy, ako používať prírodné prostriedky na prevenciu a liečenie, namiesto toho, aby ste podľahli produktom farmaceutických firiem, ktoré spôsobujú, šíria a zhoršujú choroby.

 

Autor: S.D. Wells, Zdroj: naturalnews.com, Spracoval: Badatel.net