Tel:+421 903 721 281, mail:datacenter@datacenter.sk

Dr. Malone hovorí o 30-tisícovom proteste v Japonsku proti samoreplikujúcim sa mRNA vakcínam: „Volajú ich tretia atómová bomba“

 

(Ramon Tomey, Natural News) Vynálezca mRNA technológie Dr. Robert Malone opísal protest proti samoreplikujúcim sa mRNA „vakcínam“ (sa-mRNA), ku ktorému došlo počas jeho nedávnej cesty do Japonska.

O podrobnostiach zhromaždenia sa podelil v rámci podujatia „Rescue the Republic“ (Zachráňte republiku), ktoré sa konalo 29. septembra 2024 vo Washingtone. Podľa Malonea sa na spomínanom zhromaždení v krajine vychádzajúceho slnka 30 000 ľudí vyslovilo proti tomuto novému druhu vakcín.

 

„Práve som sa vrátil z Tokia, kde mali zhromaždenie s 30-tisícami účastníkmi, pretože v krajine sa chystajú nasadiť samoreplikujúce sa mRNA vakcíny.

Japonsko sa momentálne používa ako pokusný králik pre túto novú technológiu. Japonci jej hovoria aj tretia atómová bomba,“ povedal Malone účastníkom podujatia vo Washingtone.

(Súvisiace: Ako Japonsko plánuje zničiť svet novou samoreplikujúcou sa mRNA „vakcínou“. )

Dr. Malone povedal, že samoreplikačná vakcína s názvom ARCT-154, určená proti Covidu-19, je výsledkom spolupráce troch spoločností – Arcturus Therapeutics so sídlom v americkom San Diegu, CSL so sídlom v austrálskom Melbourne a Meiji Seika Pharma so sídlom v Tokiu (MSP).

Vakcína sa-mRNA proti Covidu-19 bola vyvinutá spoločnosťami Arcturus a CSL, no distribuuje ju firma MSP – exkluzívny japonský partner týchto dvoch firiem, ktorý získal schválenie od japonského ministerstva zdravotníctva, práce a sociálnych vecí vlani minulý rok v novembri.

„Schválenie z novembra 2023 predstavuje historický a vzrušujúci míľnik, keďže bola zaregistrovaná prvá sa-mRNA vakcína na svete, čo podporuje prísľub spoločnosti CSL chrániť globálne zdravie,“ uviedol Dr. Jonathan Edelman, senior viceprezident CSL pre inovácie vakcín.

„Zaviazali sme sa spolupracovať so zdravotníckymi orgánmi na celom svete, aby sme zabezpečili, že táto dôležitá vakcínová technológia bude dostupná pre ľudí ohrozených Covidom-19.“

Medzitým generálny riaditeľ spoločnosti Arcturus Joseph Payne povedal:

„Toto schválenie sa-mRNA vakcíny proti Covidu-19 je veľkým úspechom. Sme nadšení, že sa môžeme pustiť do budúceho úsilia využívajúc našu inovatívnu platformu vakcín sa-mRNA spolu s naším globálnym exkluzívnym partnerom CSL.“

 

Malone: ​​Generálny riaditeľ firmy MSP hrozí, že pôjde po kritikoch samoreplikujúcich sa vakcín

Malone tiež povedal, že generálny riaditeľ firmy MSP pohrozil, že pôjde po tých, ktorí kritizujú takzvanú samoreplikujúcu sa vakcínu, hoci japonský výrobca liekov netuší, do akej miery sa bude jeho mRNA injekcia proti Covidu-19 replikovať.

Malone ďalej uviedol:

„Generálny riaditeľ japonskej spoločnosti mal nedávno tlačovú konferenciu. Čo povedal? Povedal, že po každom, kto bude šíriť dezinformácie, pôjde legálne a pokúsi sa ho uväzniť v prípade, ak tento kritik povie čokoľvek proti ich vakcínovej sa-mRNA technológii, ktorá nebola nikdy dôsledne testovaná.

Nevieme, či to nakazí aj iných ľudí. Nevieme, či sa to rozšíri. Vieme, že sa to bude replikovať. Nevieme, či sa to dostane do mozgu starších ľudí v Japonsku. Vieme však, že ak o týchto obavách niečo povieme, generálny riaditeľ pôjde po nás a pokúsi sa nás zavrieť do väzenia.

Chcú nás zavrieť. Chcú nám zabrániť hovoriť. Chcú úplne ovládať prejavy a chcú byť schopní nasadiť psychologickú vojnu na vás všetkých, aby vás ovládali, trénovali, chcú aby ste reagovali na ich strašenie o vtáčej chrípke a opičích kiahňach a o čomkoľvek, čo chcú ďalej nasadiť.

Chcú vás úplne ovládnuť, chcú vás naučiť držať hubu, sadnúť si, zostať vo svojich domovoch a robiť to, čo vám prikážu. Nepáči sa mi to, nemyslím si, že s tým vy súhlasíte a dúfam, že sa k nám všetkým pridáte v boji proti tejto novej tyranii.“

Záver

Navštívte stránku VaccineWars.com, kde nájdete ďalšie podobné články o sa-mRNA vakcínach.

Tiež si pozrite nasledujúce video (v angličtine) varujúce pred samoreplikujúcimi sa sa-mRNA vakcínami proti Covidu-19, ktoré majú byť nasadené v Japonsku:

Autor: Ramon Tomey, Zdroj: naturalnews.com, Spracoval: Badatel.net