Tel:+421 903 721 281, mail:datacenter@datacenter.sk

Austrálsky lekár je prenasledovaný potravinárskym a medicínskym establišmentom za vyliečenie cukrovky

(Ethan Huff, Natural News) Najmenej sedem lekárov v Austrálii čelí útokom zo strany potravinárskeho a medicínskeho establišmentu za to, že pomáhali svojim pacientom zvrátiť cukrovku 2. typu prostredníctvom diéty.

Istá Austrálčanka zdieľala videoklip jedného lekára – pozrite si nižšie – vysvetľujúceho, ako sa dostal do hľadáčika potravinárskeho priemyslu len za to, že svojim diabetickým pacientom radil, aby znížili príjem cukru a namiesto neho konzumovali viac vajec, syra a plnotučného jogurtu.

„Zameral sa na mňa potravinársky priemysel tu v Austrálii,“ vysvetľuje lekár vo videu a poznamenáva, že má dôkazy vo forme digitálnej komunikácie o tom, ako potravinársky priemysel chce, aby lekári ako on prestali pomáhať cukrovkárom prekonávať svoju chorobu.

„Získal som ich interné e-maily, v ktorých sa uvádza, že týchto sedem ľudí sa má stať terčom. Takže som bol trikrát nahlásený lekárskej komore, že som svojim pacientom radil, aby znížili príjem cukru.“

Video na sociálnej sieti X (bývalý Twitter) si môžete pozrieť tu:

(Súvisiace: Vedeli ste, že injekčné podanie inzulínu dvojnásobne zvyšuje u diabetikov 2. typu riziko úmrtia?)

Medicínsky establišment kŕmi diabetikov množstvom cukru

Ten istý lekár hovorí, že bol pri jednej príležitosti nahlásený za „nevhodné“ zvrátenie diabetu priamo v televíznom vysielaní.

„Nesmieme to robiť – a už vôbec nie v národnej televízii,“ vysvetľuje lekár.

„Úprimne som si myslel, že moje nahlásenie lekárskej komore bol vtip, pretože osobne vidím prínosy pre mojich pacientov.“

Keď pozoroval diabetikov, ktorí boli prijatí do nemocnice s diabetickými komplikáciami na nohách, ako im trikrát denne podávali zmrzlinu, lekár požiadal personál nemocnice, aby s tým prestali.

„Znížme im príjem cukor,“ povedal personálu.

„Bol som naozaj radikálny a predpísal im vajcia, syr a plnotučný jogurt. Musel som dopísať do tabuľky liekov, že chcem, aby moji pacienti dostávali vajcia a syr, pretože nemocnice by to samé od seba neurobili.“

 

Následne bol lekár obvinený z toho, že týmto protokolom uvalil na diabetikov „strašne nebezpečnú liečbu“, ako keby im prikázanie, aby jedli menej cukru a viac tuku a bielkovín, nejako ohrozovalo ich zdravie. Ukazuje sa, že to bola len zmena stravy, ktorú potrebovali, aby sa začali liečiť.

„Pripadá mi ako hrdina,“ uzatvára žena na videu ohľadne rozumného protokolu lekára pri cukrovke.

Reakcie čitateľov na video

Niekto na sociálnej sieti X reagoval na video tvrdením, že pomohol vyliečiť cukrovku 2. typu svojej susedky tým, že jej navrhol, aby si každý deň dala do rannej ovocnej šťavy dve kvapky Lugolovho jódu. Len o pár mesiacov susedke lekár vysadil všetky lieky na cukrovku, pretože ich už viac nepotrebovala.

„Na vyliečených pacientoch sa už nedajú zarobiť peniaze,“ napísal ďalší komentujúci o tom, prečo sú potravinársky a medicínsky establišment proti prírodným liekom na cukrovku. „Pri peniazoch to začína aj končí.“

„Lekárom ide o zarábanie peňazí na vakcínach a tabletkách až do konca života, nie o pomoc ľuďom.“

Ďalší komentujúci navrhol, aby diabetici trávili viac času cvičením v posilňovni, čo priamo prospieva pankreasu tým, že znižuje hladinu cukru v krvi.

„Zdvíhajte činky – pomohlo mi to,“ napísal tento človek. „Má to aj ďalšiu výhodu pri znižovaní rizika demencie – svalová sila je kľúčová. A vitamín D je tiež veľmi dôležitý.“

Niekto iný zasa hovorí, že schudol tým, že jedol vajcia, parmezán, kefír, ovocie a pil tri litre vody denne.

„Veľmi som schudol, aj keď som bol fit.“

Ak sa vám tento príbeh páčil, ďalšie podobné nájdete na stránke DiabetesScienceNews.com.

Záver

O prírodnej liečbe cukrovky sme pred časom vydali aj samostatnú elektronickú knihu. Viac informácií o nej nájdete TU (o jej českej verzii TU).

V e-knihe sa dozviete všetko potrebné pre liečbu cukrovky 1. aj 2. typu, vrátane príčin ochorenia, odporúčanej stravy a doplnkov, byliniek, prevencie, príznakov rozvíjajúcej sa choroby, vplyvu životného štýlu a mnoho ďalších dôležitých informácií.

 

Autor: Ethan Huff, Zdroj: naturalnews.com, Spracoval: Badatel.net