Tel:+421 903 721 281, mail:datacenter@datacenter.sk

Japonskí vedci zistili, že covidové mRNA vakcíny 49-násobne zvyšujú riziko zlyhania srdca

 

(Ethan Huff, Natural News) Poprední japonskí farmaceutickí vedci sa zhodujú v tom, že „vakcíny“ proti Covidu-19 u očkovancov masívne zvyšujú riziko srdcového zlyhania.

Štúdia zverejnená v odbornom časopise Journal of Infection and Chemotherapy odhaľuje znepokojujúcu realitu, že ak niekto dostane covidovú mRNA „vakcínu“, tak sa u neho zvýši riziko srdcového zlyhania o neuveriteľných 4 900 percent.

K tomuto zisteniu dospel tím z oddelenia farmakodynamiky na Farmaceutickej fakulte Univerzity v Keio a z Všeobecnej nemocnice v Jokohame pod vedením profesora Keisukeho Takadu.

Pomocou údajov zozbieraných z japonského vládneho systému hlásenia nežiaducich účinkov očkovania, nazývaného JADER (Japanese Adverse Drug Event Report) – ktorý je podobný systému VAERS v Spojených štátoch amerických – pokrývajúcich apríl 2004 až december 2023, tím vedcov vypočítal riziká a 95-percentné intervaly spoľahlivosti ako súčasť ich analýzy.

Myokarditída a jej sesterské ochorenie perikarditída sú známe vedľajšie účinky covidových injekcií. Obmedzujú schopnosť srdca správne pumpovať krv do tela, čo často vedie k zrazeninám, mŕtvici, zástave srdca a v mnohých prípadoch k náhlej a neočakávanej smrti.

(Súvisiace: Iní japonskí výskumníci požadujú, aby sa zásoby darcovskej krvi očistili od krvi znečistenej vakcínovou mRNA.)

Prečo sa vôbec očkovať?

V Japonsku sa proti koronavírusu nechalo „zaočkovať“ približne 80 percent populácie krajiny so 125,1 miliónmi ľudí. To je viac ako percento v USA či v EÚ, čo naznačuje, že Japonci ešte viac dôverovali (alebo boli donútení) ako obyvatelia ostatných západných krajín, aby sa nechali opichať.

Priemerné obdobie od zaočkovania do prejavenia sa príznakov poškodenia zdravia bolo kratšie alebo rovné ôsmim dňom, čo znamená, že väčšina nežiaducich účinkov z mRNA „vakcín“ sa vyskytuje počas prvého týždňa po podaní injekcie.

Väčšina identifikovaných prípadov, 78 percent pre myokarditídu a 87 percent pre perikarditídu, zaznamenala zotavenie alebo remisiu, čo znamená, že pacienti boli schopní dostať sa z väčšiny alebo aspoň zčasti späť do stavu, v akom boli pred očkovaním. Niektoré prípady však viedli aj k náhlej smrti.

V 11 percentách, respektíve 8 percentách prípadov došlo k „závažnému následku“ myokarditídy alebo perikarditídy. Z nich 11 percent a 5 percent malo za následok náhlu smrť.

 

Táto nová štúdia je ďalšou z rastúceho množstvz dôkazov, ktoré ukazujú, že covidové injekcie sú mimoriadne nebezpečné, najmä v porovnaní so všetkými ostatnými vakcínami, ktoré sú v súčasnosti na trhu.

Znepokojivo vysoký počet príjemcov nakoniec aj tak ochorie alebo zomie na následky týchto toxických „vakcín“ , a to aj napriek tvrdeniam vlád o ich „bezpečnosti a efektívnosti“.

V Singapure, vysoko poslušnej krajine, kde takmer všetci obyvatelia podstúpili covidové „očkovanie“, sa v súčasnosti prejavuje zdravotná kríza, pretože očkovanci majú po rokoch čoraz častejšie vážne zdravotné problémy.

Vo videu nižšie Miles Guo podrobnejšie vysvetľuje (v angličtine), ako vakcínami vyprodukované hrotové proteíny vedú k problémom so srdcom. Guo tiež odhaľuje, že obsah akejkoľvek covidovej injekcie už zostáva v tele po celý život:

Reakcie ľudí na zistenia japonskej štúdie

„Toto bude udalosť na úrovni vyhynutia, ak nevynájdeme nejaký spôsob, ako neutralizovať hrotové proteíny, ktoré telo vytvorí z vakcinačnej mRNA,“ napísal niekto na sociálnej sieti X (bývalý Twitter) o rozvíjajúcej sa zdravotnej kríze. „A toto dávajú ľuďom!“

„Rozumní medzi nami videli, čo sa deje, a držali naše deti ďaleko od tohto jedu,“ napísal ďalší.

Iný komentátor objasnil, že mRNA by sa malo v skutočnosti uvádzať ako modRNA, čo znamená modifikovanú (syntetickú) RNA a genetickú manipuláciu.

Dať sa zaočkovať proti covidu je pre mnohých ľudí ich najväčšou životnou chybou a ľútosťou. Zistite viac na stránke BadMedicine.news.

 

Autor: Ethan Huff, Zdroj: naturalnews.com, Spracoval: Badatel.net