Tel:+421 903 721 281, mail:datacenter@datacenter.sk

Odvolací súd USA rozhodol, že covidové mRNA „vakcíny“ nie sú vakcíny. Čo potom sú?

 

(S.D. Wells, Natural News) Pro-vakcinační fanatici milujú slovo „vakcína“, pretože veria, že je to jediný spôsob, ako môžu ľudia prežiť na planéte plnej vírusov, kde vás môže kedykoľvek zabiť čokoľvek, napríklad detská obrna, osýpky či koronavírus známy aj ako Covid-19.

O vakcínach sa hovorí, že sú svätým grálom medicíny. Americké Centrum pre kontrolu a prevenciu ochorení (CDC) odporúča, aby všetky deti počnúc dňom narodenia dostali 70 vakcín pred dosiahnutím veku 7 rokov.

No a teraz verejnosť zisťuje (poznámka: my to hovoríme už dávno), že všetci tí, ktorí dostali aspoň jednu dávku priónov s prímesou covidu, dostali nielen toxický patok, ale niečo, čo ani nespĺňa podmienky na označenie slovom „vakcína“.

Tak čo potom vlastne si všetci nechali napichať do tela?

V súčasnosti práve prebieha zvrátený, dementný experiment na 2/3 „zaočkovanej“ svetovej populácie, ktorý má čo do činenia s oklamaním ľudských buniek, aby vyrábali milióny toxických hrotových proteínov, ktoré upchávajú krv, narúšajú centrálny nervový systém a prebúdzajú rakovinové bunky.

Ojoj, prepáčte, hovoria zdravotnícke úrady ako CDC, FDA, WHO a tiež lekári, zdravotné sestry, lekárnici, školské systémy a milióny zamestnávateľov po celom svete, ktorí tlačili ľudí do „očkovanie“. Máme tu celú horu výhovoriek a ospravedlnení, ktoré však prichádzajú príliš neskoro.

Covidové injekcie NIE SÚ vakcínami a Odvolací súd USA o tom práve rozhodol, pretože injekcie mutujúce gény NESPĹŇAJÚ medicínsku definíciu vakcín, keďže NEZABRAŇUJÚ šíreniu vírusu!

Špinavé „vakcíny“ obsahujú a zároveň vytvárajú ďalšie kontaminanty v ľudskom tele, ktoré šíria choroby namiesto toho, aby vytvárali ochranu prostredníctvom imunity

Viete, čo v skutočnosti znamená mRNA? Odkedy prvýkrát uviedli na trh injekcie, ktoré nie sú vakcínami, počuli ste o nich veľa falošných naratívov.

Všetkým hovorili, že nezmenia vašu DNA. To však bola bohapustá lož.

Všetkým hovorili, že obsah „vakcíny“ a hrotové proteíny zostávajú v mieste vpichu. Klamali.

Všetkým hovorili, že „vakcíny“ zabránia šíreniu vírusu. Ďalší hoax.

Každému tiež povedali, že ak sa „zaočkujete“, tak nemôžete chytiť covid. Do neba volajúca lož!

Odvolacím súdom v Spojených štátov amerických pre deviaty obvod je federálny odvolací súd so sídlom v San Franciscu v Kalifornii. Deviaty obvod je zďaleka najväčší z 13 odvolacích súdov USA, ktorý pokrýva celkovo deväť amerických štátov a dve územia s 29 aktívnymi sudcami.

 

Uvedený súd práve zvrátili (zrušil) precedens zo staršieho predošlého prípadu Jacobson verzus štát Massachusetts, ktorý sa týkal očkovania proti kiahňam, ktoré bolo účinné pri prevencii šírenia choroby.

To umožnilo medicínskemu priemyselnému komplexu násilne očkovať Američanov na základe tejto teórie (bez akéhokoľvek vedeckého dôkazu). Keďže mRNA „vakcíny“ proti Covidu-19 účinne (alebo vôbec) nebránia šíreniu vírusu, súd rozhodol, že ich už nemožno nazývať vakcínami.

Vakcína je definovaná samotným americkým Centrom pre kontrolu a prevenciu ochorení (CDC) ako „produkt, ktorý stimuluje imunitný systém človeka, aby vytvoril imunitu voči špecifickej chorobe“.

Pojem „očkovanie“ je definovaný ako „akt zavedenia vakcíny do tela na vytvorenie imunity voči konkrétnej chorobe“. Verte alebo nie, farmaceutické firmy vyrábajúce covidové „vakcíny“ nikdy netestovali, či zabraňujú prenosu infekcie.

Každý lekár, vedec, odborník na falošné správy a dokonca aj samotný falošný americký prezident (vlasy čuchajúci Joe) opakovali frázu, aby ste sa dali zaočkovať a potom už nechytíte (a nezomriete) na covid. A hádajte čo? Tieto „vakcíny“ boli zbrane. Zbrane!

Odvolací súd rozhodol, že mRNA nie je vakcína a to možno preto, že je to vlastne biologická zbraň hromadného ničenia

Možno ste to ešte nepočuli, pretože masmediálny priemyselný komplex (falošných správ) nikdy nedovolí, aby sa z tejto udalosti niekde stal titulok alebo príbeh.

Avšak muž, ktorý v roku 1989 vypracoval zákon o biologických zbraniach a boji proti terorizmu (BWAA), kategorizuje mRNA injekcie obsahujúce nanočastíce ako zbraň hromadného ničenia.

Profesor práva Dr. Francis Boyle, vyštudovaný na Harvarde a autor BWAA, vydal čestné vyhlásenie, v ktorom vyhlasuje mRNA injekcie proti Covidu-19 za „biologické zbrane“ a dokonca za „zbrane hromadného ničenia“.

Toľko k diskreditácii informátorov. S takouto referenciou budú rôzne falošné medicínske „autority“ a „overovatelia faktov“ len ešte viac diskreditovať svoje vlastné vykonštruované konšpiračné teórie o tom, že „vakcíny“ sú „bezpečné a účinné“ a predstavujú „svätý grál“ medicíny.

V skutočnosti sú jednou z najnebezpečnejších vecí, ktoré môžu byť vpichnuté do ľudského tela. Telo najprv napadnú, potom prevezmú nad ním kontrolu a nakoniec ho zahubia.

Podľa správnej klasifikácie sú covidové „vakcíny“ klasifikované takto:

  • biologické zbrane – 18 USC §175
  • zbrane a strelné zbrane – §790.166 Fla. Stat. (2023)
  • federálny trestný čin zrady – 18 USC §2381
  • zrada – §876,32 Fla. Stat. (2023)
  • domáci terorizmus – 18 USC § 2331
  • terorizmus – §775,30 Fla. Stat. (2023)
  • vražda – §782,04 (1) (a) Fla. Stat. (2023)
  • genocída – 18 USC §1091

Záver

Na stránke Vaccines.news nájdete aktualizácie o zbraniach hromadného ničenia nazývaných „vakcíny“, ktoré spôsobujú cievne zrazeniny, hypertenziu, myokarditídu, perikarditídu, infarkty, mŕtvicu, dlhý covid a ďalšie závažné ochorenia.

 

Autor: S.D. Wells, Zdroj: naturalnews.com, Spracoval: Badatel.net