Tel:+421 903 721 281, mail:datacenter@datacenter.sk

Vedcom sa nepodarilo úmyselne nainfikovať covidom účastníkov štúdie, čo dokazuje neplatnosť teórie choroboplodných zárodkov

 

(Ethan Huff, Natural News) Vedci vo Veľkej Británii pracovali na novom projekte zameranom na vývoj nových „vakcín“ proti Covid-19 a počas tohto procesu neúmyselne zistili, že teória choroboplodných zárodkov, teda myšlienka, že ľudia ochorejú z „nakazenia sa vírusmi a baktériami“, je hoax.

Pri pokuse úmyselne infikovať účastníkov štúdie najnovšími kmeňmi a podvariantami koronavírusu výskumný tím zistil, že ani dávky 10 000-krát vyššie ako pri pôvodnom kmeni nestačia na vyvolanie pretrvávajúcej infekcie.

Vedci tvrdia, že dôvodom je zrejme to, že účastníci si vyvinuli prirodzenú imunitu z predchádzajúcej infekcie, no zdá sa, že skutočný dôvod súvisí skôr s tým, že koronavírus/covid nie je ani prenosný vírus a ani sa nepreukázalo, že vôbec existuje.

Keďže údajný vírus spôsobujúci ochorenie Covid-19 nebol nikdy správne izolovaný pomocou Kochových postulátov, zrejme nie je skutočný.

Niečo počas pandémie spôsobilo, že ľudia ochoreli – či už to bola sezónna chrípka, 5G žiarenie, „vakcíny“ alebo nejaká kombinácia všetkého vyššie uvedeného. Stále však neexistuje jasný vedecký dôkaz, ktorý by dokazoval, že covid je nejaká nákazlivá choroba, ktorá sa prenáša z človeka na človeka vzduchom alebo kvapôčkami.

(Súvisiace: Vedeli ste, že najzdravší ľudia stále nosia vo svojom tele 10 000 rôznych choroboplodných zárodkov a napriek tomu v skutočnosti nie sú chorí?)

Od „smrteľnej choroby“ k nemožnosti nakaziť sa

Prestížny medicínsky žurnál The Lancet Microbe publikoval štúdiu nazvanú „Human Challenge“ (Ľudská výzva) dňa 1. mája 2024. Jej výsledky „vyvolávajú otázky o užitočnosti skúšok na testovanie vakcín, liekov a iných terapeutík,“ uvádza Nature.

„Ak nedokážete nakaziť ľudí, potom nemôžete tieto veci testovať,“ povedal Tom Peacock, PhD, virológ z Imperial College London.

„Inými slovami, prešli sme od tvrdení, že „táto vec je taká smrteľná a nákazlivá, že všetok život sa musí zastaviť“, po stav, že „z nejakého dôvodu nedokážeme covidom nikoho úmyselne nakaziť“. To narúša naše plány na vývoj nových vysoko ziskových liekov.“

Z tohto konkrétneho výskumu nie je jasné, či je efekt nemožnosti nakaziť sa odlišný u očkovaných a neočkovaných osôb.

 

Zničili si „úplne zaočkovaní“ svoju prirodzenú imunitu do tej miery, že už nie sú imúnni voči covidu, alebo sú tiež chránení pred čímkoľvek, s čím majú títo vedci teraz problém nakaziť ľudí?

Vedúci vedecký pracovník organizácie Children’s Health Defense (Obrana zdravia detí) Brian Hooker PhD verí, že zistenia štúdie demonštrujú prvú možnosť, a to, že úplne zaočkovaní sú „z hry von“, pokiaľ ide o ochranu pred covidom.

„Výsledky ukazujú silu prirodzenej imunity v porovnaní s mnohými infekciami u „naivných“ očkovaných jedincov,“ povedal.

„Akékoľvek tvrdenie, že imunita založená na očkovaní je silnejšia ako prirodzená imunita, je úplná šialenosť – imunita získaná očkovaním je síce krásna vec, no očkovanie je oveľa menej hodnotná náhrada.“

Takéto pokusy sú pomerne kontroverzné, pretože sa snažia úmyselne infikovať ľudí chorobami. Keď vláda Veľkej Británie v roku 2021 ohlásila vôbec prvé takéto pokusy, veľa ľudí sa tejto myšlienky zdráhalo, najmä preto, že svet bol uprostred „pandémie“, o ktorej dnes vieme, že bola umelo vykonštruovaná.

Zástancovia výskumu sa pokúsili všetkým zakryť oči tým, že tvrdili, že to povedie k terapiám pre rýchlejšiu liečbu, ale pravdou je, že akurát iba premenili ľudí na pokusné králiky a zároveň snažili sa obohatiť už aj tak bohaté farmaceutické firmy a vládne agentúry na úkor všetkých ostatných.

„Ak však vírusy nespôsobujú choroby, potom to dáva zmysel,“ napísal o týchto odhaleniach jeden z komentujúcich na portáli The Defender.

„Napokon, počas pandémie španielskej chrípky v roku 1918 sa výskumníci tiež veľmi snažili, aby sa dobrovoľníci nakazili od chorých ľudí, ale bezvýsledne.“

Ďalšie súvisiace správy o covidovom podvode nájdete na stránke Plague.info.

Autor: Ethan Huff, Zdroj: naturalnews.com, Spracoval: Badatel.net