Tel:+421 903 721 281, mail:datacenter@datacenter.sk

Čo šíri rakovinu rýchlejšie: chemoterapia, ožarovanie alebo vakcíny proti covidu?

sirenie rakoviny

(S.D. Wells, Natural News) Vo svete je dnes už dosť rôznych príčin rakoviny a určite nepotrebujeme, aby ešte aj samotná medicína spôsobovala nekontrolované mutácie, delenie a množenie našich vlastných buniek, ktoré sa zvrhnú a zaútočia na naše telo.

Spotrebitelia musia často preverovať každý produkt, ktorý si kúpia, vrátane potravín, nápojov, predmetov osobnej starostlivosti a čistiacich prostriedkov, a hľadať v nich chemikálie, ktoré spôsobujú rakovinu.

Ak to nespravia, ľahko skončia ako jeden z troch ľudí, ktorý v súčasnej dobre dostane rakovinu a má asi 50-percentnú šancu, že prežije 5 rokov od diagnózy.

Na Západe panuje smutný stav, že keď pacient ide k lekárovi kvôli liekom, liečbe iného ochorenia či dokonca len kvôli diagnostickým testom, má vysokú šancu, že mu objavia rakovinu alebo spôsobia rýchlejšie šírenie jeho existujúcej rakoviny vďaka „modernej medicíne“.

Alopatická medicína je neslušné slovo a ak neviete, čo spôsobuje rakovinu a čo lekári falošne odporúčajú ako „bezpečné a účinné“, potom je to ako kráčať v noci naslepo po lese. Stanete sa korisťou predátorov a môžu sa vám prihodiť zlé veci.

Čo šíri rakovinu rýchlejšie – chemoterapie, lekárske zobrazovacie vyšetrenia (röntgeny, CT-čká), rádioterapia alebo covidové vakcíny?

Lekári, vedci a onkológovia radi hovoria, že všetko, čo odporúčajú alebo predpisujú, je „vedecké“.

Tak sa teda poďme pozrieť na vedu, ktorá stojí za niektorými liečbami, liekmi a testovaním, kde výskum založený na dôkazoch jasne ukazuje, že riziká ďaleko prevažujú nad akýmikoľvek výhodami.

Začneme to výskumom vykonaným na Albert Einstein College of Medicine z Yeshivovej univerzity, ktorý odhalil, že chemoterapia šíri rakovinu po celom tele, čo spôsobuje alarmujúco vysoký nárast rakovinových buniek, ktoré cirkulujú po celom tele a zamorujú nové oblasti, ktoré dovtedy rakovinou postihnuté neboli.

To znamená, že lekári nájdu rakovinu niekde v tele a ich prvou líniou liečby je zaplavenie tela chemikáliami, ktoré vytvárajú nové druhy rakoviny a šíria ich po tele vysokou rýchlosťou.

Ako toto môže byť liečba „založená na vede“?

Ak by existoval prírodný liek, ktorý by skutočne dokázal liečiť rakovinu, určite by ho úrady ako FDA, CDC a AMA, či u nás ŠÚKL zakázali používať.

Tu je citát zo zhrnutia štúdie:

„Autori zistili, že niekoľko typov chemoterapie môže zvýšiť množstvo komplexov TMEM a cirkulujúcich nádorových buniek v krvnom obehu.“

A ďalší citát:

„Chemoterapia, napriek zmenšovaniu veľkosti pôvodného nádoru, zvyšuje riziko metastatického šírenia rakoviny“.

Ide len o biznis a vytvorenie „stálych zákazníkov“ pre rakovinový priemyselný komplex. A o niekoľko mesiacov neskôr môžete počuť, ako onkológ povie: „Rakovina sa vrátila, pane/pani, vyzerá to, že potrebujete silnejšiu chemoterapiu.“

Vedeli ste, že najmenej 25 000 Američanov dostane každý rok rakovinu zo žiarenia z diagnostických prístrojov?

Predstavte si, že idete k lekárovi alebo do nemocnice, aby vám urobili lekárske vyšetrenia na rakovinu, no v skutočnosti tieto vyšetrenia sú presne tým, čo tú rakovinu spôsobí, aj keď ju ešte nemáte.

Žiarenie z lekárskych zobrazovacích prístrojov spôsobuje poškodenie DNA, ktoré vedie k rakovine. Lekári ich ale stále bezhlavo masovo používajú. Zaujíma ich to vôbec?

Tieto zdravotné riziká sú krátkodobé aj dlhodobé. Či už vám lekári dali podstúpiť počítačovú tomografiu (CT), pozitrónovú emisnú tomografiu (PET), zobrazovanie magnetickou rezonanciou (MRI) alebo klasické röntgenové vyšetrenie, vaše telo je vystavené ionizujúcemu žiareniu.

V skutočnosti jeden jediný CT sken môže vystaviť telo až 500-násobku žiarenia uvoľneného jedným röntgenovým snímkom.

Podľa údajov predstavuje radiačná záťaž z lekárskych skenov 1,5 percenta všetkých prípadov rakoviny v Spojených štátoch a CT skeny (rádiológia a biomedicínske zobrazovanie) sú zodpovedné za väčšinu tohto vysokého vystavenia sa žiareniu.

A aká je najprekvapivejšia príčina rakoviny? Covidové vakcíny!

Rakovinové bunky sa živia toxínmi v krvi. Živia sa cukrom, alkoholom, nikotínom, GMO, dusičnanmi, umelými sladidlami, liekmi na predpis, ťažkými kovmi, priemyselnými chemikáliami, glyfosátom, pesticídmi, fluoridom, chlórom a áno, vírusmi napodobňujúcimi bielkovinové prióny z covidových „vakcín“.

Keďže hrotové proteíny upchávajú cievny systém, do tkanív celého tela sa dostáva menej kyslíka a živín.

Navyše, hrotové proteíny môžu zabrániť vášmu vlastnému imunitnému systému, aby rozpoznal mutácie vašich buniek pri ich delení, čo umožní rakovinovým bunkám nekontrolovateľný rast a množenie mimo pozornosti vášho prirodzeného obranného systému.

Výskum odhalil, že zrazeniny spôsobujúce covidové „vakcíny“ vypínajú gén P-53, takže vaše telo už potom nedokáže účinne bojovať proti rakovine. To katapultuje množenie rakovinových buniek, vrátane tvorby nádorov, čo sa označuje ako turbo-rakovina.

Záver

Otázkou zostáva, čo spôsobuje a šíri rakovinu rýchlejšie – chemoterapia, ožarovanie alebo „očkovanie“ proti covidu? Iba čas ukáže. Dnes zatiaľ nepoznáme odpoveď na túto otázku.

Na našej stránke v kategórii Rakovina však nájdete veľké množstvo článkov venovaných tak príčinám rakoviny, ako aj prírodným (netoxickým) spôsobom jej liečby namiesto toho, aby ste podľahli propagande farma firiem a ich toxickej chemoterapii, ožarovaniu či covidovým „vakcínam“, ktoré spôsobujú šírenie nových druhov rakoviny.

 

Autor: S.D. Wells, Zdroj: naturalnews.com, Spracoval: Badatel.net